L8:s Yoga och Yogamassage

God morgon, god morgon på er alla mina läsare! Hoppas allting är bra med er en vacker morgon som den här! I mitt förgående inlägg skrev jag om mitt jobb på ett IT-företag men jag hade i det här inlägget tänkt mig att jag skulle berätta om något helt annat. Inte desto mindre något jag tror att många av er är intresserade av, nämligen tips på ett företag som erbjuder yoga i Uppsala

 

Jag har haft en jobbig situation den senaste tiden med nu ska jag inte belasta er nåt mer med mina bekymmer för det har jag redan skrivit om förut. I det här inlägget ska det handla om lösningen på mina problem. Jag ska släppa taget om det som varit och bara se framåt nu. Däremot brukar jag ha svårt att gå ner i varv men det har nog att göra med mitt jobb. Sedan jag började gå på denna yoga i Uppsala har allting blivit mycket bättre. Det är en väldigt duktig yogainstruktör som jobbar på L8:s Yoga och Yogamassage som fokuserar på att ge deltagarna kvalitet vilket så klart är viktigt när det gäller yoga. Orsaken till att jag valde att böra med yoga i Uppsala är för att jag har ett par vänner som gått dit och var nöjda. Jag behövde göra något bra för mig själv och jag hade både läst på om yoga och blivit rekommenderad att börja på det här av mina vänner. Jag är väldigt glad över att jag tog steget och började på denna yoga i Uppsala för nu har jag funnit en balans i tillvaron som jag inte hade förut. Det här med att det finns möjlighet till att vara med på yoga i Uppsala på L8:s Yoga och Yogamassage är väldigt bra och något jag tycker ni ska börja på.